Buggin tiiviskurssi - Osio 2

Syksyn eeppisin tiivari saapuu, kun maailmamestarit Masi Sauren ja Anna Tyutyunyuk saapuvat opettamaan POTille tiiviskurssit buggia su 20.10 klo 16-19!🏆🥇💃🕺😃 Masi ja Anna kuuluvat viime vuosien menestyneimpiin suomalaisiin tanssijoihin. Heidät on valittu vuoden tanssiurheilijoiksi vuonna 2022, molemmat ovat boogie woogien maailmanmestareita vuodelta 2021 sekä MM-hopeamitalisteja vuodelta 2022. Lisäksi Masi on moninkertainen PM-mitalisti ja on voittanut buggin Suomen mestaruuden. Hänellä on Suomen mestaruuksia 6 x boogie woogie, 3 x lindy hop ja 1 x bugg.🏆🥇

Illan bugg opetukset on suunnattu buggin perusteet osaaville alkeisjatkon, jatkon ja edistyneille tanssijoille jotka haluavat syventyä lajiin lisää ja löytää uutta oppia. Kurssien kuvaukset lisätty ja ilmolomake avattu:

2. osiossa vauhti kiihtyy. Opitaan buggiin lisää tekniikkaa, musiikin tulkintaa ja hienoja kuvioita. Suunnattu buggin jatkotason tanssijoille, joilla tanssilaji on jo hyvin hallussa ja jotka haluavat syventyä lajiin lisää sekä oppia uutta.

Tiiviskursseilla on kiertävä parinvaihto, eli et tarvitse omaa paria. Mikäli haluat voit tanssia myös oman parin kanssa.

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen voit saapua suoraan paikalle kurssin alkamisaikaan.


Maksutiedot
Saaja: Pohjalaisten tanssikerho ry
Tilinumero: FI51 7997 7998 0564 23
BIC: HOLVFIHH

Viite: 5021

Voit myös vaihtoehtoisesti maksaa MobilePay:llä. Skannaa tällöin alla oleva QR-koodi, tai valitse “Lähetä” MobilePay sovelluksestasi ja etsi “Pohjalaisten Tanssikerho”.

mobilepay-qr

Syötä viestikenttään tiiviskurssia vastaava viite; tai useampi viite, jos haluat maksaa monta tiiviskurssia kerralla.

Hoidathan maksun omatoimisesti viimeistään kahden viikon kuluttua kurssipäivästä!


Paikka:
Pohjalaisten osakuntien vasemmanpuoleinen iso tanssisali Bottalla (Töölönkatu 3A, 5. kerros). Tervetuloa 🙂

Yhteystiedot: pohjalaistentanssikerho.ry (ät) gmail.com