Yleistä kursseista

Pohjalaisten tanssikerho järjestää lukukauden pituisia tanssikursseja, joiden aikana opetetaan suosituimpia lavatansseja ja vähän ekstraakin. Yhteensä kursseja on neljä:

Kaikki kausikurssit, ja yleensä myös lyhytkurssit, pidetään Bottalla osoitteessa Töölönkatu 3 A, 00940 Helsinki, 5krs.

Alkeiskursseja on kaksi erilaista. Toisella alkeiskurssilla tanssitaan pareja vaihtaen, mikä usein tukee tanssin oppimista. Toinen alkeiskurssi pidetään heille, ketkä haluavat tanssia oman parinsa kanssa. Alkeisjatko- ja jatkokursseilla tanssitaan paria vaihtaen.

Lähtökohtaisesti kaikilla kursseilla on kiertävä parinvaihto, eli kursseille voi osallistua ilman omaa paria. Parinvaihto on kuitenkin vain vahva suositus, eli jos haluaa tanssia ainoastaan oman parinsa kanssa, sekin onnistuu.

Kuhunkin kurssiin sisältyy 15 opetuskertaa. Alkeiskurssilla on alussa on kolme ilmaista kokeilukertaa. Kesken kurssin on mahdollista liittyä mukaan, mutta tätä ennen on ensin otettava yhteys hallitukseen. Kesken kurssin aloittavalla on yksi ilmainen kokeilukerta.

Kurssimme ovat tarkoitettuja ensisijaisesti opiskelijoille ja Pohjalaisten osakuntien jäsenille. Kursseille voi osallistua myös, vaikka et enää olisikaan opiskelija. Kannattaa siis varata paikkasi ajoissa! Ethän myöskään ilmoittaudu turhaan ja vie jonkun toisen paikkaa kurssilla. Jos pakollisista syistä et pääsekään kursseille, muista perua ilmoittautumisesi, jotta varasijalla olleet tanssijat pääsevät mukaan.

Kausikursseille osallistuminen tekee osallistujasta Pohjalaisten tanssikerhon jäsenen siksi ajaksi, kun kausi kestää. Jäsenenä voi osallistua Pohjalaisten tanssikerhon ja Hämäläis-Osakunnan tanssikerhon järjestämiin tanssibileisiin. Lisäksi jäsenellä on äänioikeus Pohjalaisten tanssikerhon kerhon kokouksissa.

Tiiviskurssit

Pohjalaisten tanssikerho ja Hämäläis-Osakunnan tanssikerho järjestävät tiiviskursseja, joissa tanssin osaamista voidaan syventää eri tavoilla. Näihin ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu kuhunkin erikseen ja erillisillä ohjeilla.

Tiedotus

Kaikkia kurssilaisia kehotetaan liittymään tanssikerhon sähköpostilistalle. Listan kautta tiedotetaan mm. mahdollisista muutoksista kurssien aikatauluihin! Muita kerholaisia ja vapaampaa tanssikeskustelua löydät myös kerhon Facebook- ja WhatsApp-ryhmästä. Kannattaa käydä katsomassa myös tapahtumat-sivua.