Hallituksen jäsenet

Puheenjohtaja
Lasse Vaskelainen
Varapuheenjohtaja
Siru Uusi-Seppälä
Tiedottaja
Katariina Pelto-Timperi
Sihteeri
Lisa Sparf
Tapahtumavastaava
Severi Huuki
Taloudenhoitaja
Akseli Ingervo

Järjestötoiminta

Pohjalaisten tanssikerho toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Palvelun on siis tuottanut tanssikerhon jäsen tanssikerholaiselle. Yhdistyksen tavoite ei ole kerätä voittoa vaan tuottaa jäsenilleen hyötyä.

Pohjalaisten tanssikerho on olemassa jäseniä varten, mutta ilman sitä pyörittävää hallitusta POT ei olisi olemassa. Pohjalaisten tanssikerhon hallitus on yhdistyksen päättävä elin, jonka jäsenet valitaan edellisen vuoden syyskokouksessa. Yhdistyksen säännöt ovat luettavissa omalla sivulla.

Mukaan hallitukseen?

Hallituksessa toimiminen tuo vastuuta, mutta antaa mahdollisuuden vaikuttaa. Joskus työ voi olla raskasta, mutta sen aikaan saamat onnistumisen tunteet ovat sen arvoisia. Muut hallituksen jäsenet ovat auttamassa ja tukemassa. Asiat tehdään yhdessä. Hallituksessa oleminen on yksi mielenkiintoisimpia elämän kokemuksia, jota myös työnantajat arvostavat.

Hieman henkilökohtaisemman tarinan voi lukea Hennan kirjoittamassa blogissa.

Hyviä syitä liittyä hallitukseen:

  1. merkintä CV:hen
  2. halu vaikuttaa tanssikerhon toimintaan
  3. halu auttaa
  4. kokemus ja uusiin ihmisiin tutustuminen

Hallitus perehdyttää työtehtäviin, joten ei tarvitse pelätä, että kaikki on selvitettävä itse.

Aktiivit

Hallitustoiminta tuo mukanaan vastuuta, mikä ei kaikille ehkä sovi. Aktiivit ovat joukko tanssikerhon jäseniä, jotka auttavat yhdistyksen toiminnassa. Käytännössä he tekevät samaa kuin hallitus ilman hallituksen vastuuta. Työtehtäviä on yllättävän paljon: tanssibileiden tarjoilu, soittolistat, siivous jne.

Aktiiviksi voi ryhtyä milloin vain. Ota vain yhteyttä lähimpään hallituslaiseen ja kerro, että voit auttaa. Otamme mielellämme kaiken avun vastaan!

Yhteystiedot

Hallituksen sähköposti: pohjalaistentanssikerho . ry (ät) gmail . com

Kirjepostin voi lähettää Pohjalaisen valtuuskunnan kautta lisäämällä kuoreen “TANSSIKERHO”. Pohjalaisen valtuuskunnan osoite:

Töölönkatu 3 A, 00100 Helsinki, 5krs.