Syksyn 2022 tanssikurssit alkavat

Syksyn POTin kausikurssien suunnittelu on alkanut. Kursseilla tanssitaan monipuolisesti suosituimpia, yleisimpiä ja hauskimpia paritansseja/seuratanssilajeja. Tanssilajeista kuuluvat ohjelmaan lavatanssilajit (mm. foksit, tangot, valssit, slovarit), rock and swingit (bugg, fusku, lindy hop, west coast swing), uudet lattarit (salsa, bachata, kizomba) ja perinteiset latinotanssit (cha cha, rumba bolero, jive). Tulee olemaan aktiivista ohjelmaa kaikentasoisille tanssijoille aloittelijoista kokeneisiin.

Kausikurssit alkavat syyskuun alkupuolella tiistaisin jatkuen joulukuulle. Tämän voi jo merkata kalenteriin syksyn harrastuksia suunnittellessa. Tätä ennen voisi mahdollisesti alustaa syyskautta jo tiiviskurssipuolella elokuun lopussa. Kauden ekojen tiiviskurssien suunnittelu on alkamassa ja ajankohta selvinnee lähiviikkoina. Kurssitoimintaa on tarkoitus kasvattaa ja laajentaa entisestään. Saadaan hieno uusi syyskausi! Tanssikurssit järjestetään tiistaisin klo 17.00-22.00 välillä.

Mikäli herää mieleen toiveita ja ideoita syksyn kurssejen toteutukseen liittyen niitä kuunnellaan. Tehdään yhdessä kiva syksyn tanssikausi! Näitä voi laittaa osoittesseen pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com tai tulemalla tansseissa jutulle kerhon hallituslaisten Lasse Vaskelainen, Anni Seilo, Greatman Lim, Suvi Mäenpää tykö.

PS. Opiskelijoille ja nuorille suunnatuista tanssikursseista Helsingissä Pohjalaisten osakuntien tanssikerhon POT lisäksi ystävätanssikerho Hämäläis-osakunnan tanssikerho HOT on aloittamassa syksyn tanssikurssit myös elokuun loppu syyskuun alku paikkeilla. Molemmilta tanssikerhoilta POT ja HOT tulossa lähiaikoina lisää tarkempaa tiedostusta syksyn ohjelmista.