Syksyn 2020 tanssikurssit alkavat

Pohjalaisten tanssikerhon syksyn 2020 paritanssikurssit alkavat syyskuussa. Tervetuloa kaikki opiskelijat ja opiskelijamieliset!

Missä ja milloin?

Kaikki kurssit pidetään tiistaisin 15.9.2020 alkaen Bottalla (Töölönkatu 3, 5. krs).

Kursseille on ilmoittauduttava.

Koronavaratoimena kursseille on ilmoittauduttava etukäteen ennen ensimmäistä tuntia, koska voimme ottaa mukaan vain rajatun määrän tanssijoita. Varmista siis paikkasi ilmoittautumalla mahdollisimman pian! Ilmoittautumiset vahvistetaan 13.9. mennessä.

Ensimmäinen kurssikerta on ilmainen kokeilukerta. Jos haluat liittyä mukaan kesken kurssin, olethan ensin yhteydessä hallitukseen (esim. sähköpostiosoitteeseen alla). Viimeinen kurssikerta on 15.12.2020.

Kursseja järjestetään kolmella taitotasolla. Jos alkeiskurssille tulee paljon ilmoittautuneita, kurssi jaetaan kahteen ryhmään, joista toinen tanssii klo. 17.00-18.30. Kaikilla kursseilla suositaan poikkeuksellisesti oman parin kanssa tanssimista. Tilanteen salliessa parinvaihtoa voidaan toteuttaa pienissä ryhmissä. Kursseille voit ilmoittautua parin kanssa tai ilman. Ilman paria ilmoittautuneet muodostavat pareja tunnilla tai tilanteen mukaan voivat tanssia vaihtuvan parin kanssa. Lisätietoa kursseista ja niiden erityisjärjestelyistä on nettisivuillamme.

Kurssit ovat edullisimpia pohjalaisten osakuntien (EPO, PPO, VN) jäsenille.

osakuntalainen / opiskelija / muu - Alkeiskurssit: 20 € / 40 € / 80 € - Alkeisjatko- ja jatkokurssi: 40 € / 60 € / 90 €

Lisätiedot nettisivuiltamme

Maksut tarkastetaan toisella kurssikerralla 22.9. Varaathan tällöin mukaasi tositteen maksusta (kuvakaappaus verkkopankista tai tuloste). Jos haluat liittyä mukaan kesken kurssin, olethan ensin yhteydessä hallitukseen (esim. sähköpostiosoitteeseen alla).

Lyhyesti: Miten pääsen mukaan? 1. Ilmoittaudu kurssille 2. Maksa kurssimaksu

Ilmoittaudu etukäteen ja maksa kurssimaksu ennen toista kurssikertaa.

Kurssien lisäksi POT järjestää tanssibileitä, tiiviskursseja ja ekskursioita, joista tiedotetaan ensisijaisesti kerhon suljetussa Facebook-ryhmässä “Pohjalaisten tanssikerho” sekä WhatsApp-ryhmässä chat.whatsapp.com/GW5RsQ8aocE29pmXUCY229

Haluaisitko osallistua opiskelijoille suunnatulle paritanssikurssille, mutta tiistai ei ole sopiva päivä? Tutustu myös Hämäläis-Osakunnan tanssikerhoon.

Kysyttävää? Hallituksen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com