Tanssibileet live-musiikilla - Mikkels Sons -yhtye

Su 21.4 tulossa super tanssiaisilta! 🎉💃🕺 Ennen tanssibileitä boogie woogien maailmamestarit opettamassa hienot tiiviskurssit ja opetuksen jälkeen meitä saapuu viihdyttämään taitava Mikkels Sons bändi! 🎷🎺🎸🎼 Orkesteri tarjoilee tanssittavaa live-musiikkia. Bändi soittaa illan aikana kaksi n. 40 min settiä livemusiikkia 🎷🎺 Muuten levymusiikkia.

Illan huikean esiintyjän esittely 🎸🎼:
“Mikkels Sons on vuonna 2017 perustettu ainutlaatuinen akustinen yhtye, jonka keikkamateriaali koostuu omista suomenkielisistä lauluista sekä suomennetuista old time -klassikoista. Vuonna 2023 yhtye julkaisi esikoisalbuminsa “Unia, ajatuksia, muistikuvia”.
Mikkels Sons valloittaa yleisönsä tarkasti tulkituilla tarinoilla, vahvalla stemmalaululla ja rouhealla groovella. Yhtyeen soitossa kuuluu jäsenten monipuolinen kokemus rock-, pop- ja kansanmusiikin kentiltä. Sen soundi sijoittuu jonnekin arkaaisen old timen, rosoisen rootsin, modernin folkin ja päivänpolttavan popmusiikin jatkumolle imien vaikutteita kaikesta kuulemastaan. Yhtyeen motto onkin ”jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä”.
Yhtyeeseen kuuluvat: Miika Hynninen, laulu, mandoliini, viulu, huuliharppu; Oona Yliperttula, viulu, laulu; Matti Ruuskanen, kontrabasso, bassokitara, laulu, sekä Antti Tuominen, kitara, laulu.”

Keikan settilista, jossa tanssilajiehdotukset tulossa näkyville keskustelu-osioon 🎼 Vasemman salin levymusiikkiosuus tuttuun tapaan kappalepareittain. Tanssilajit: monipuolisesti lavatanssit, rock&swingit sekä lattarit. Oikeanpuoleisessa salissa musiikki soi jaksotettuna lajeittain - laji tunti kerrallaan: yleistä tanssimusiikkia (klo 18-19), salsa (klo 19-20), laji x (klo 20-21), boogie woogie (klo 21-22), tango (klo 22-23) ja west coast swing(23-00).

PS. Etkoilu mahdollisuutena klo 16-19 toisessa saleista maailmanmestarien huipputanssioppia, Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk opettavat boogie woogien saloja 😃💃🕺 Lue lisää opetuksen tapahtumainfosta.

Lämpimästi tervetuloa nykyiset sekä entiset tanssikerholaiset: POT ja HOT ja osakuntalaiset: EPO, PPO ja VN. Lisäksi tervetulleita ovat myös avecit, kaikki korkeakouluopiskelijat sekä vierailijaluvalliset. Vierailijalupaa pystyy hakemaan seuraavan lomakkeen kautta.

Nykyiset sekä ex tanssikerholaiset POT tai HOT ja osakuntalaiset (PPO, EPO, VN) voivat tuoda mukanaan avecin. Kaikki kerhon kausitanssikursseilla kävijät ovat kerhon jäseniä. Kirjaathan nimesi paikalle saapuessa vieraskirjaan, kiitos 🙂


Tanssiaisissa on vapaa sekahaku. Haetaan kohteliaasti toisiamme tanssimaan. Yleensä tapana on tanssia kaksi kappaletta uuden tanssiparin kanssa ennen parinvaihtoa. Etenevissä tanssilajeissa tanssisuunta on vastapäivään salia ympäri kiertäen ja vähemmän liikkuvissa/paikoillaan tanssittavissa lajeissa tanssialue on keskemmällä tanssilattiaa.💃🕺

Tanssisalien välissä on aulatila, mistä löytyy musiikkilistat tanssilajeineen. Tilassa on myös hyvä levätä ja istuskella tanssien lomassa ja tutustua tanssikavereihin ja nauttia tarjoiluista. Tarjolla on pientä syötävää sekä juotavaa pitämään tanssijalat liikkeessä! 🎉

POTilla on kiva tanssia, ja kaikki toivotetaan tervetulleeksi lattialle avosylin taitotasoon katsomatta - kokeneemmat tanssijat ottavat aloittelevat tanssijat ystävällisesti vastaan. Lisäksi musiikista löytyy runsaasti alkeiskurssilla tutuiksi tulleita tanssilajeja. Mikäli olet aloittelemassa tanssimista voit sanoa olevasi aloittelija, niin pidempään tanssineet huomioivat ystävällisesti tämän. Tärkeintä bileissä ei ole tanssitaidot, vaan hauska, rento tunnelma! 🙂

Suunnistamisohjeet Bottalle: Manala ravintolan vierestä Töölönkatu 3A Bottan ulko-ovesta sisään, portaita tai hissillä ylös Pohjalaisten osakuntien tanssitaivasta kohti 5. krs. Oven avaamalla saavut 5. krs aulaan jonka vieressä tanssisalit sijaitsevat.

Jos sinulla herää kysymyksiä tansseista, voit olla yhteydessä pohjalaistentanssikerho.ry (ät) gmail.com

Tanssin iloa! 🙂