Jatkotason lindy hop tiiviskurssi

Tiistaisin 6.6 ja 13.6.2023 klo 19:15-21:00 (ysin jälkeen voi halutessaan jäädä vielä 15 min tanssimaan ja kysymään opettajalta vinkkejä sekä neuvoja). Kurssi sisältää kaksi 2 h opetuskertaa. Hinnat 8 e osakuntalainen (EPO, PPO, VN) / 12 e opiskelija / 16 e muu

Tiiviskurssilla täydennetään lindy hop osaamista. Opitaan lisää lindy hopin tekniikkaa sekä hauskoja kuvioita. Syvennytään lajiin ja opitaan uutta. Kurssi sopii hyvin toukokuussa POTin lindy hop perusteet tiiviskurssilla olleille tai lajia muualla jo tanssineille. Suunnattu lindy hop alkeet jo käyneille.

Opettajana kokenut ammattiopettaja Marianne Krause.


Tunneilla on kiertävä parinvaihto, joten kurssille et tarvitse omaa paria. Vaihtuvan parin kanssa tanssiminen on oppimisen kannalta hyödyllistä ja samalla tutustuu uusin mukaviin tanssikavereihin.

Kurssit ovat suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille (yliopistot ja ammattikorkeakoulut). Lisäksi mukaan mahtuu myös hyvin opinnoissa valmistuneita entisiä tanssikerholaisia ja opiskelijamielisiä. Tunneilla villitsee nuorekas opiskelijahenkinen ilmapiiri.

Ilmoittautuminen linkin ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen voit saapua suoraan paikalle kurssin alkamisaikaan.

Kurssimaksujen maksu tanssikerhon tilille. Tilitiedot kurssimaksuja varten: Pohjalaisten tanssikerho ry

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Viitenumero: 3353

Maksathan kurssimaksun ennen tiiviskurssille tuloa tai kurssipäivän aikana.

Kurssit pidetään Pohjalaisten osakuntien tiloissa Ostrobotnia-talossa, osoitteessa Töölönkatu 3A, 5.krs. Saapumisohjeet: Manala ravintolan vierestä Bottan ovesta sisään, portailla tai hissillä porraskäytävää ylös 5. krs jossa sijaitsee Pohjalaisten osakuntien ovi jonka vieressä aula ja tanssisalit.

Kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com. Tanssin iloa kaikille! Nähdään tiivarilla!