Valssikuviot, tulkinnat ja kädenalitukset tiiviskurssi

Kesän ja kesälavojen lähestyessä on kesäisen valssiopetuksen aika!

Kurssiaika ti 30.5.2023 klo 17.15–19.00. Tiiviskurssi sisältää 1 h 45 min opetuskerran. Hinnat: 2,5e osakuntalaiset (EPO, PPO, VN) / 5 e opiskelija / 7,5 e muu.

Lisämausteita, uusia kuvioita / variaatioita ja työkaluja valssiin. Saadaan valssiin lisää hauskuutta ja monipuolisuutta. Uutena asiana käydään läpi myös kädenalikuvioita joilla saadaan valssiin kivaa näyttävyyttä. Opetus on suunnattu valssia aikaisemmin tanssineille esim. jatkotasojen alkeisjatko ja jatko tanssijoille. Valssin perusteet hyvä osata pohjatietona.

Täydentää kausikurssien opetuksia ja tuo uutta opittavaa. Hyvä mahdollisuus oppia uusia kuvioita sekä löytää lisäoppia. Syventää valssiosaamista, saada tanssista näyttävää, sävykästä ja tanssillista. Opetuksen opeilla on hyvä valssata kesälavoilla tai tanssibileissä.

Opettajana kokenut ammattiopettaja Kimmo Luukkonen.


Tunneilla on kiertävä parinvaihto, joten kurssille et tarvitse omaa paria. Vaihtuvan parin kanssa tanssiminen on oppimisen kannalta hyödyllistä ja samalla tutustuu uusin mukaviin tanssikavereihin.

Kurssit ovat suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille (yliopistot ja ammattikorkeakoulut). Lisäksi mukaan mahtuu myös hyvin opinnoissa valmistuneita entisiä tanssikerholaisia ja opiskelijamielisiä. Tunneilla villitsee nuorekas opiskelijahenkinen ilmapiiri.

Ilmoittautuminen linkin ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen voit saapua suoraan paikalle kurssin alkamisaikaan.

Kurssimaksujen maksu tanssikerhon tilille. Tilitiedot kurssimaksuja varten: Pohjalaisten tanssikerho ry

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Viitenumero: 3366

Maksathan kurssimaksun ennen tiiviskurssille tuloa tai kurssipäivän aikana.

Kurssit pidetään Pohjalaisten osakuntien tiloissa Ostrobotnia-talossa, osoitteessa Töölönkatu 3A, 5.krs. Saapumisohjeet: Manala ravintolan vierestä Bottan ovesta sisään, portailla tai hissillä porraskäytävää ylös 5. krs jossa sijaitsee Pohjalaisten osakuntien ovi jonka vieressä aula ja tanssisalit.

Kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com. Tanssin iloa kaikille! Nähdään tiivarilla!