Lindy hop tiiviskurssi

Tiistaisin 23.5 ja 30.5.2023 klo 19:00-21:00. Kurssi sisältää kaksi 2 h opetuskertaa. Hinnat 8 e osakuntalainen (EPO, PPO, VN) / 12 e opiskelija / 16 e muu

Tanssimme kurssilla lindy hoppia, tuota pirskahtelvan iloista swing-tanssilajia. Energistä jazz- ja swingmusiikkia tulee siis riittämään. Lindy hop on suosittu Amerikasta lähtöisin oleva swing-tanssilaji, jota voi tanssia tanssikerhojen bileissä, swing-tanssitapahtumissa ympäri Suomea sekä maailmaa. Lindy kuuluu kansainvälisimpiin tansseihin, se on swing-tanssilajeista maailman laajimmalle levinnyt tyyli. Lindy tukee hyvin muita yleisiä swing tanssilajeja kuten lavatansseissa paljon soivia fuskua ja buggia.

Alkuun harjoitellaan perusaskeleet ja askelien variaatioita. Sen jälkeen otamme haltuun yleisiä hyödyllisiä peruskuvioita ja etenemme jammailuihin. Lähdetään perusteista, mutta tuomme myös jotain uutta kivaa jo aikaisemmin lindyä tanssineille. Pääsemme nauttimaan lindymäisestä leikittelevästä twistimäisestä taiteilutunnelmasta. Lindy tarjoaa hauskoja vapauksia irrotella ja improvisoida - “wau” effektiä ompa siisti laji kyseessä! Kurssi sopii hyvin paritanssien alkeet käyneille sekä myös kokeneemmille, jotka haluavat opetella uuden tanssilajin tai kertailla.

Opettajana kokenut ammattiopettaja Marianne Krause.


Tunneilla on kiertävä parinvaihto, joten kursseille et tarvitse omaa paria. Vaihtuvan parin kanssa tanssiminen on oppimisen kannalta hyödyllistä ja samalla tutustuu uusin mukaviin tanssikavereihin. Kurssit ovat suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille (yliopistot ja ammattikorkeakoulut). Lisäksi mukaan mahtuu myös hyvin opinnoissa valmistuneita entisiä tanssikerholaisia ja opiskelijamielisiä. Tunneilla villitsee nuorekas opiskelijahenkinen ilmapiiri.

Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella.

Käytähän maksaessa viitettä 3353. Maksu tilisiirtona tilille:

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Koko kurssin käymällä saa suurimman hyödyn, mutta kaikkia kurssikertoja ei ole välttämätöntä käydä. Voit kiireittesi aikataulujesi mukaan käydä kaikki tunnit tai osan tunneista.

Kurssit pidetään Pohjalaisten osakuntien tiloissa Ostrobotnia-talossa, osoitteessa Töölönkatu 3A, 5.krs. Saapumisohjeet: Manala ravintolan vierestä Bottan ovesta sisään, portailla tai hissillä porraskäytävää ylös 5. krs jossa sijaitsee Pohjalaisten osakuntien ovi jonka vieressä aula ja tanssisalit.

Jäikö kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com. Tanssin iloa kaikille! Nähdään kursseilla!🙂