Fuskun ja bachatan perusteet

Tiistaisin 2.5-23.5.2023 klo 17:30-19:00. Kurssi sisältää 4 kpl 1 h 30 min opetusta. Hinta 15 e osakuntalainen (EPO, PPO, VN) / 20 e opiskelija / 25 e muu.

Käymme läpi fuskun ja bachatan perusaskeleet, tanssitekniikkaa ja kivoja kuvioita. Kurssin opeilla pääset paritanssimisessa hyvään alkuun. Fusku on yleisimpiä lavatansseja kesälavoilla ja bachata kaunis suosittu latino-tanssi. Kurssi sopii hyvin uutta harrastusta aloittaville sekä keväällä alkeiskurssilla olleille. Fusku osiossa harjoitellaan myös uusia hyödyllisiä peruskuvioita kausikursseilla olleille, jotka oppii helposti uudet harrastusta aloittelevatkin. Alkeiskurssilla pidetään hauskaa ja saadaan onnistumisen kokemuksia kannustavassa ilmapiirissä. Tanssia voi hyvin sukkasiltaan tai sisäkäyttöön soveltuvilla kengillä esim. tennarit ja perus arkivaatteissa.

Opettajana kokenut ammattiopettaja Kimmo Luukkonen.

2.5. fusku 9.5 fusku 16.5. bachata 23.5. bachata


Tunneilla on kiertävä parinvaihto, joten kursseille et tarvitse omaa paria. Vaihtuvan parin kanssa tanssiminen on oppimisen kannalta hyödyllistä ja samalla tutustuu uusin mukaviin tanssikavereihin. Kurssit ovat suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille (yliopistot ja ammattikorkeakoulut). Lisäksi mukaan mahtuu myös hyvin opinnoissa valmistuneita entisiä tanssikerholaisia ja opiskelijamielisiä. Tunneilla villitsee nuorekas opiskelijahenkinen ilmapiiri.

Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella.

Käytähän maksaessa viitettä 3337. Maksu tilisiirtona tilille:

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Koko kurssin käymällä saa suurimman hyödyn, mutta kaikkia kurssikertoja ei ole välttämätöntä käydä. Voit kiireittesi aikataulujesi mukaan käydä kaikki tunnit tai osan tunneista.

Kurssit pidetään Pohjalaisten osakuntien tiloissa Ostrobotnia-talossa, osoitteessa Töölönkatu 3A, 5.krs. Saapumisohjeet: Manala ravintolan vierestä Bottan ovesta sisään, portailla tai hissillä porraskäytävää ylös 5. krs jossa sijaitsee Pohjalaisten osakuntien ovi jonka vieressä aula ja tanssisalit.

Jäikö kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com. Tanssin iloa kaikille! Nähdään kursseilla!🙂