Tiiviskurssi, bluessin vaikutus rock&swing tansseihin

Pe 28.4.2023 klo 18.00-19:00. Kurssi sisältää 1 h opetuskerran. Hinnat: maksuton osakuntalainen(EPO, PPO, VN) / 4 e opiskelija / 6 e muu.

Tutustutaan tanssilaji bluesiin ja opitaan bluesista mielenkiintoisia asioita joita voi hyödyntää jo tuttuihin avoimen otteen tansseihin kuten bugg, fusku tai lindy hop. Blues sallii suuria vapauksia ja vuoropuhelua partnereiden kesken. Se voi olla mikrovientejä tai isoja liikkeitä. Avoin taso, kurssi on hyödyllinen kaiken tasoisille tassijoille alkeet, alkeisjatko ja jatko. Bluesia ei tarvitse osata ennakkoon, uutena lajina lähdetään liikkeelle sen perusteista ja opitaan siitä hyödyllisiä asioita tuttuihin tansseihin.

PS, vinkki viitonen: opetuksen jälkeen voit jäädä samana iltana oleviin tanssibileisiin harjoittelemaan kurssin oppeja ja nauttimaan tanssitunnelmista: https://www.facebook.com/events/215753337808123

Opettajana kokenut ammattiopettaja Marianne Krause.


Tunneilla on kiertävä parinvaihto, joten kursseille et tarvitse omaa paria. Vaihtuvan parin kanssa tanssiminen on oppimisen kannalta hyödyllistä ja samalla tutustuu uusin mukaviin tanssikavereihin.

Kurssit ovat suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille (yliopistot ja ammattikorkeakoulut). Lisäksi mukaan mahtuu myös hyvin opinnoissa valmistuneita entisiä tanssikerholaisia ja opiskelijamielisiä. Tunneilla villitsee nuorekas opiskelijahenkinen ilmapiiri.

Ilmoittautuminen lomakkeen kautta!

urssimaksujen maksu tanssikerhon tilille. Tilitiedot kurssimaksuja varten:

Pohjalaisten tanssikerho ry

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Viitenumero blues vaikutteet avoimen otteen rock&swing tansseihin: 2231

Maksathan kurssimaksun ennen tiiviskurssille tuloa tai kurssipäivänä kurssille tullessasi.

Kurssit pidetään Pohjalaisten osakuntien tiloissa Ostrobotnia-talossa, osoitteessa Töölönkatu 3A, 5.krs. Saapumisohjeet: Manala ravintolan vierestä Bottan ovesta sisään, portailla tai hissillä porraskäytävää ylös 5. krs jossa sijaitsee Pohjalaisten osakuntien ovi jonka vieressä aula ja tanssisalit.

Jäikö kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com. Tanssin iloa kaikille! Nähdään tiivareilla!🙂💃🕺