Tangon ja foksin tiiviskurssi

Alkeiskurssilaiset kurssiaika ti 25.4.2023 klo 17.30–19.00. Tiiviskurssi sisältää 1,5 h opetuskerran. Hinnat: 2,5e osakuntalaiset (EPO, PPO, VN) / 5 e opiskelija / 7,5 e muu.

Alkeisjatko ja jatkotasojen tanssijat kurssiaika ti 25.4.2023 klo 19.00-20.30. Tiiviskurssi sisältää 1,5 h opetuskerran. Hinnat: 2,5e osakuntalaiset (EPO, PPO, VN) / 5 e opiskelija / 7,5 e muu.

Tiiviskurssikerta täydentää kausikurssien tangoa ja foksia. Opitaan hyödyllisiä kuvioita. Syvennytään lisää linjoihin ja taivutuksiin. Lisäksi tulkintoihin kuten ohituksiin ja avauksiin promenaadeihin ja slaidi liutuksiin. Hyvä mahdollisuus löytää lisäoppia suljetun otteen tansseja kuten tangoa tai hidasta foksia tanssineille. Täydentää tanssiosaamista saada tanssista näyttävää, sävykästä ja tanssillista. Sopii hyvin kevään kausikursseilla olleille tai muualla tangoa tai foksia tanssineille.

Opettajana kokenut ammattiopettaja Kimmo Luukkonen.


Tunneilla on kiertävä parinvaihto, joten kursseille et tarvitse omaa paria. Vaihtuvan parin kanssa tanssiminen on oppimisen kannalta hyödyllistä ja samalla tutustuu uusin mukaviin tanssikavereihin.

Kurssit ovat suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille (yliopistot ja ammattikorkeakoulut). Lisäksi mukaan mahtuu myös hyvin opinnoissa valmistuneita entisiä tanssikerholaisia ja opiskelijamielisiä. Tunneilla villitsee nuorekas opiskelijahenkinen ilmapiiri.

Ilmoittautuminen lomakkeen kautta!

Kurssimaksujen maksu tanssikerhon tilille. Tilitiedot kurssimaksuja varten:

Pohjalaisten tanssikerho ry

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Viitenumero linjat, taivutukset, tulkinnat tangoon ja foksiin: 2228

Maksathan kurssimaksun ennen tiiviskurssille tuloa tai kurssipäivänä kurssille tullessasi.

Kurssit pidetään Pohjalaisten osakuntien tiloissa Ostrobotnia-talossa, osoitteessa Töölönkatu 3A, 5.krs. Saapumisohjeet: Manala ravintolan vierestä Bottan ovesta sisään, portailla tai hissillä porraskäytävää ylös 5. krs jossa sijaitsee Pohjalaisten osakuntien ovi jonka vieressä aula ja tanssisalit.

Jäikö kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com. Tanssin iloa kaikille! Nähdään tiivareilla!🙂💃🕺