West Coast Swing tiiviskurssi

Tiivistanssikursseilla perehdytään west coast swingin saloihin, viihdytään ja pidetään hauskaa super suositun trendilaji westin ihmeellisessä maailmassa sunnuntaisin🙂💃🕺

WEST COAST SWING PERUSTEET KURSSI, UUSI TANSSILAJI TUTUKSI:

Sunnuntaisin 12.2 sekä 19.2.2023 klo 17.00-19:00. Kurssi sisältää kaksi 2 h opetuskertaa. Hinnat: 10 e osakuntalainen (EPO, PPO, VN) / 12,5 e opiskelija / 15 e muu.

Opetus aloitetaan tason puolesta perusteista, lähdetään lajin alkeista ja kurssin edetessä syvennytään westille tyypillisiin piirteisiin, tekniikkaan ja hyödyllisimpiin peruskuvioihin. Perehdytään liikekieleen sekä kuvioiden perusteisiin. Alkuun harjoitellaan perusaskeleet, askelien variaatioita, lajin piirteitä ja opimme yleisiä hyödyllisiä kuvioita - kivoja liikkeitä. Kurssilta saat valmiudet pohjan tanssia lajia tanssitapahtumissa.

Kurssi sopii hyvin alkeis- ja alkeisjatkolaisille. Lisäksi myös kokeneemmille, jotka haluavat opetella uuden tanssilajin💃🕺

Vinkki viitonen: Ekan tiivarikerran jälkeen voit jäädä samana iltana oleviin tanssikerhon ystävänpäivä tanssibileisiin harjoittelemaan westiä ja nauttimaan tanssitunnelmista, westi musiikkia soi runsaasti illan aikana🎺🎷🎼

Opettajina kokenut ammattiopettaja Marianne Krause sekä westi taituri Kati Salo.

WEST COAST SWING JATKOKURSSI:

Sunnuntaina 19.2.2023 klo 19-21:00. Kurssi sisältää 2 h opetuskerran. Hinnat 5 e osakuntalainen (EPO, PPO, VN) / 7,5 e opiskelija / 10 e muu.

Kurssi sopii westiä aikaisemmin tanssineille, esim. POTilla tai HOTilla west coast swing tiiviskurssin aikaisemmin käyneille. Syvennytään lisää lajin saloihin ja opetellaan uutta mielenkiintoista. Löydät uusia työkaluja, tekniikkaa, liikkeitä, ja kuvioita westin tanssimiseen. Pääsemme nauttimaan westin leikittelevästä taiteilu tunnelmasta💃🕺 Tanssilaji tarjoaa myös hauskoja vapauksia irrotella, tulkita musiikkia, hassutella ja improvisoida - “wau” effektiä ompa siisti laji kyseessä!😀

Opettajina ihanat westi taitajat Marianne Krause ja Kati Salo.

Tunneilla on käytössä kiertävä parinvaihto joten kursseille et tarvitse omaa paria-helppoa ja stressitöntä. Vaihtuvan parin kanssa tanssiminen on oppimisen kannalta hyödyllistä ja samalla tutustuu uusin mukaviin tanssikavereihin.

Kurssit pidetään Pohjalaisten osakuntien tiloissa Ostrobotnia-talossa (Bottalla), osoitteessa Töölönkatu 3A, 5.krs. Saapumisohjeet: Manala ravintolan vierestä Bottan ovesta sisään, portailla tai hissillä ylös 5. krs jossa sijaitsevat Pohjalaisten osakuntien tilat, saavut 5. krs aulaan jonka vieressä tanssisalit sijaitsevat.

Kurssit ovat suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille (yliopistot ja ammattikorkeakoulut), mutta mukaan mahtuu myös hyvin opinnoissa valmistuneita entisiä tanssikerholaisia ja opiskelijamielisiä. Tunneilla villitsee nuorekas opiskelijahenkinen ilmapiiri. Tervetuloa opiskelijat ja opiskelijamieliset.

Ilmoittautuminen linkkien ilmoittautumislomakkeen kautta:

Perusteet kurssi

Jatko kurssi

Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen voit saapua suoraan paikalle kurssin alkamisaikaan. Kurssimaksujen maksu tanssikerhon tilille. Tilitiedot kurssimaksuja varten:

Pohjalaisten tanssikerho ry

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Viitenumero west coast swing perusteet: 2228

Viitenumero west coast swing jatko: 2231

Maksathan kurssimaksun ennen tiiviskurssille tuloa tai kurssipäivänä kurssille tullessasi.

Jäikö kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com. Lisäksi tanssitunneilla ja tapahtumissa kerhon hallituslaiset (Lasse Vaskelainen, Siru-Uusi Seppälä, Greatman Lim, Suvi Mäenpää) vastaavat kysymyksiin ja opastavat mielellään. Tanssin iloa kaikille! Nähdään tiivareilla!🙂

Westistä tarkempia tietoja, lajikuvaus:

West coast swing on suosituimpia swingtanssilajeja. Westi on viime vuosina noussut suosituksi trenditanssilajiksi. Siinä on koristeluja, musiikin tulkinnan vapautta, kivaa kuminauhamaista pehmeän elastista swing-tunnelmaa. Westiä voi tanssia hyvin monipuoliseen musiikkiin. Musiikki on nuorekasta helposti samaistuttavaa: radiohittejä, poppia, r&b:tä, rytmikkäitä balladeja bluesia sekä countrya. Musiikin moninaisuus, musiikintulkinnan suuri rooli ja ilmaisun vapaus koukuttavat helposti lajin pariin. Lajille on tyypillistä, että viejän lisäksi myös seuraaja voi vaikuttaa paljon tanssin kulkuun. Tanssi tarjoaa myös kivasti mahdollisuuksia leikittelevälle improvisaatiolle. Laji on kehittynyt Kalifornian seuduilla lindy hopista. Kursseilta saat hyvät valmiudet tanssia westiä tanssikerhojen bileissä ja tapahtumissa ympäri Helsinkiä ja maailmaa. Westi on yksi kansainvälisimmistä tanssilajeista, jota tanssitaan laajasti ympäri maailmaa. Westi soveltuu hyvin tanssittavaksi myös opiskelijabileissä ja yökerhoissakin. Löydät mm. youtubesta tutustuttavaksi mielenkiintoisia videoita tanssilajista.