Tangon tiiviskurssi

Tiistaina 6.9.2022 klo 18.00-21.00. Kurssi tanssitaan yhden illan aikana kootusti. Bugg ilta koostuu kolmesta tunnista. Hinta 7,5 e osakuntalainen (EPO, PPO, VN) / 10 e opiskelija / 15 e ei opiskelija.

Tanssimme kurssilla buggia, joka on suosittu rock and swing tanssi. Bugg kuuluu yleisimpiin lavatanssilajeihin, sitä tanssitaan paljon tanssikerhojen bileissä sekä se on myös suosittu kilpatanssilaji. Hauska hauskanpito tanssi. Etuna buggilla on, että sitä pystyy tanssimaan erityisen hyvin menevään nuorekkaaseen musiikkiin ja bilemusiikkiin.

Kurssilla käydään läpi musiikin tulkintaa, stailauksia, koristeluja sekä jalkakikkoja buggiin. Saat hyvät työkalut tanssista tekemiseen monipuolisempaa, näyttävämpää ja musikiista ilon irti ottamiseen. Kurssin käymällä saat myös ajatuksia/tukea muihinkin rock’n’swing tansseihin.

Tiiviskurssi on suunnattu buggia jo aikaisemmin tanssineille. Soveltuu hyvin buggin alkeita alkeiskurssilla opetelleille sekä buggia alkeisjatkossa tai jatkossa tanssineille.

Kurssilla tanssinopettajana toimii tanssimisen ammattilainen Kimmo Luukkonen. Kimmolla on vahva vuosien kokemus monista paritanssilajeista. Lisäksi huumoria ja iloista mieltä tulee kurssilla riittämään, Kimmolla tunnettu rempseän iloisesta opetuksesta.

Ilmoittautuminen linkin ilmoittautumislomakkeen

Ilmoittautumislomakkeen lähetyksen jälkeen ilmoittautuminen näkyy meillä.

Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen riittää kurssille rekisteröitymiseen. llmoittautumisen jälkeen voit saapua suoraan paikalle kurssin alkamisaikaan. (Huom! Ilmoittautuminen tiiviskursseille on sitova. Mikäli et pääsekään kurssille ilmoitathan tästä ennen kurssin alkamista sähköpostitse) Kurssimaksujen maksu tanssikerhon tilille. Tilitiedot kurssimaksuja varten:

Pohjalaisten tanssikerho ry

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Viitenumero: 50364

Käytäthän maksaessasi viitenumeroa. Mikäli viitenumeron läpi menossa on ongelmaa voi sen laittaa viitekentän sijasta viestikenttäänkin. (Maksathan kurssimaksun ennen tiiviskurssille tuloa tai kurssipäivänä kurssin alkaessa. Kirjaamme maksuja ylös kurssin aikana. Kiitos.)

Kursseille et tarvitse omaa paria (tunneilla on käytäntönä kiertävä parinvaihto, tanssitaan kaikkien paria vaihtavien kanssa - helppoa ja stressitöntä) tai halutessasi voit tanssia oman parinkin kanssa. Suosittelemme vaihtuvan parin kanssa tanssimista, koska se on oppimisen kannalta hyödyllistä ja samalla tutustuu uusin mukaviin tanssikaverihin, mutta voit tanssia myös oman parinkin kanssa.

Kurssit pidetään Pohjalaisten osakuntien tiloissa Ostrobotnia-talossa (tuttavallisemmin sanottuna Botta), osoitteessa Töölönkatu 3A, 5.krs. Saapumisohjeet: Manala ravintolan vierestä Bottan ovesta sisään, portailla tai hissillä ylös 5. krs jossa sijaitsevat Pohjalaisten osakuntien tilat, saavut 5. krs aulaan jonka vieressä tanssisalit sijaitsevat.

Pohjalaisten tanssikerho (POT) on voittoa tavoittelematon Pohjalaisten Osakuntien yhdistys jonka tavoitteena on edistää sekä tukea opiskelijoiden ja nuorten paritanssikulttuuria – ”rakkaudesta harrastukseen” periaatteella. POT on monipuolisesti paritansseja (lavatanssit, rock&swingit, vakiotanssit ja lattarit) tarjoavista opiskelijoiden ja nuorten tanssipaikoista tanssijamääriltään Suomen suurimpia. Kurssit ovat korkeakouluopiskelijoille ja nuorille n. 18-40 v suunnattuja. Tanssimme suosituimpia sekä hauskimpia seuratanssilajeja laajasti. Vuosittain meillä käy kursseilla ja tanssibileissä runsaasti iso määrä opiskelijoita ja nuoria tanssimassa paritanssien pyörteitä ja tutustumassa ainutlaatuiseen yhteisöön ja tanssikavereihin/ystäviin. Kurssit ovat vuodesta toiseen suosittuja - virkeitä ja eloisia. Johtunee meidän rennosta hauskasta nuorekkaasta yhteisöllisestä ilmapiiristä. Pohjalaisilla osakunnilla on pitkät perinteet tanssien järjestämisestä, yli 10 vuotta tanssikerho on ollut merkittävä osa Helsinkiläistä kaupunkikulttuuria ja tuonut tanssin iloa pk-seudulle. Kerho on kehittänyt paritanssikulttuuria, nuorten paritanssiosaamista, koonnut ihmisiä yhteen ja luonut elinikäisiä ystävyyssuhteita. Toiminta aktiivista ympäri vuoden, joten tanssitapahtumia ja kaikkea kivaa on tulossa kattavasti keväisin, kesäisin, syksyisin läpi vuoden.

Mikäli herää kysyttävää tavoitat meidät osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com. Lisäksi tanssitunneilla ja tapahtumissa kerhon hallituslaiset (Lasse Vaskelainen, Anni Seilo, Greatman Lim, Suvi Mäenpää) vastaavat kysymyksiin ja opastavat mielellään. Tanssin iloa kaikille! Nähdään tiivareilla!