Tangon tiiviskurssi

Tiistaina 30.8 klo 18.00-21.00.

Kurssi tanssitaan yhden illan aikana kootusti. Tangoilta koostuu kolmesta tunnista. Alkaa perusteista ja iltaa kohden sisältö vaikeutuu. Soveltuu kokemukseltaan kaikenlaisille tanssijoille aloittelijoista kokeneisiin. Voit käydä tunteja haluamasi määrän illan aikana fiiliksen ja jaksamisen mukaan.

Hinta määräytyy käytyjen tuntejen mukaan 1 h, 2 h tai 3 h: - Hinta 1 h =2,5 e osakuntalainen (EPO, PPO, VN) / 4 e opiskelija / 5 e ei opiskelija. - Hinta 2 h =5 e osakuntalainen (EPO, PPO, VN) / 8 e opiskelija / 10 e ei opiskelija. - Hinta 3 h =7,5 e osakuntalainen (EPO, PPO, VN) / 12 e opiskelija / 15 e ei opiskelija.

Maksat käytyjen tuntien mukaan. Kurssille ilmoittaudutaan linkin ilmoittautumislomakkeella

Ilmoittautumislomakkeen lähetyksen jälkeen ilmoittautuminen näkyy meillä. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen riittää kurssille rekisteröitymiseen. Ilmoittautumisen jälkeen saavut suoraan paikalle kurssille. Kurssilla käynnin jälkeen maksat käydyt tunnit ja kirjaat sen jälkeen tiedot käynyt kurssilla lomakkeeseen

Kurssimaksujen maksu tanssikerhon tilille. Tilitiedot maksuja varten: Pohjalaisten tanssikerho ry

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Viitenumero: 50351

Kurssilta saat työkaluja tangoiluun sekä pidät hauskaa tanssikavereiden kanssa rennossa toisiamme tukevassa ja kannustavassa nuorekkaassa ilmapiirissä. Tehdään hauska tanssi-ilta yhdessä! Tango tuo ihana ja mukaansa tempaava tanssilaji, jonka musiikissa on läsnä kauneus, kaikki tunneskaalat: draamat, ilot, surut ja riemut monipuolisesti. Laji on suorastaan ponnekas tunteiden tulkki.

Kurssi antaa lisää hauskaa monipuolista tekemistä tangoa alkeissa käyneille sekä huomioimme jo aikaisemmin jatkokurssilla suomi-tangoa argentiinalaisen tangon mausteilla olleet sekä argentiinalaista tangoa käyneet tarjoamalla heillekin jotain uutta. Uudet aloittelevat tanssijat ovat myös lämpimästi tervetulleita mukaan! Opit suomalaista tangoa, argentiinalaisen tangon hauskoja elementtejä sekä argentiinalaisen tangon parhaiden puolien yhdistämistä suomalaiseen tangoon. Laajennat käsitystä tangoista - kurssin jälkeen onnistut tekemään perinteisen tangon tanssimisesta monipuolisempaa. Molemmat tangolajit täydentävät hienosti toisiaan. Nykypäivänä tangoilun suuntaus Suomessa on menossa argentiinalaisen ja suomalaisen tangon kaunista fuusioitumista kohti. Lisäksi opit hyödyllistä kehonhallintaa, joka tukee paljon myös muita yleisiä tanssilajeja kuten foksia. Mikäli et ole tanssinut tangoa aikaisemmin saavu paikalle 15 min ennen tunnin alkamista klo 17.45, niin opettaja pitää ennakkovalmistautumis perehdytyksen suomalaisen tangon perusaskelikkoon HHNN, jolla pääset hyvin alkuun/vauhtiin tunneilla.

Suosittelemme aloittelijoiden tulevan alkuun ja jäämään niin kauan kuin mahdollista ja edistyneempien tanssijoiden tulemaan jo ennen viimeistä tuntia niin aikaisin kuin mahdollista. Saat näin täyden hyödyn irti ajasta. Molemmat aloittelijat että edistyneemmät saavat hyötyä koko illan ajasta.

Opettaja pyrkii huomioimaan kaikentasoiset tanssijat kurssin aikana ja antaa myös vähän edistyneempiä vinkkejä alussa edistyneille, vaikka asiat voivat olla pidempään tanssineille helppoja, ja päinvastoin lopussa alkeislaiset etenevät vauhtinsa mukaan tehden taitotasonsa mukaan ochoja vaikka kokeneemmat meni kokeneempien liikkeitä/kuvioita.

Opetuksen jälkeen jatkamme tangoiluiltaa vapaaharjoituksilla. Musiikki jatkaa soimistaan ja halutessasi voit jäädä treenamaan kurssikavereiden kanssa. Saa ottaa ilon irti tanssimalla suomalaista tangoa, suomalaista tangoa arkkumaustein tai argentiinlaiasta tangoa.

Kurssilla tanssinopettajana toimii ammattiopettaja Marianne Krause. Marianne opettaa selkeällä tarkalla tyylillä sekä innostavalla positiivisella otteella. Mariannella on paritanssista yli 35 v kokemus.

Kursseille et tarvitse omaa paria (tunneilla on käytäntönä kiertävä parinvaihto, tanssitaan kaikkien paria vaihtavien kanssa - helppoa ja stressitöntä) tai halutessasi voit tanssia oman parinkin kanssa. Suosittelemme vaihtuvan parin kanssa tanssimista, koska se on oppimisen kannalta hyödyllistä ja samalla tutustuu uusin mukaviin tanssikaverihin, mutta voit tanssia myös oman parinkin kanssa.

Kurssit pidetään Pohjalaisten osakuntien tiloissa Ostrobotnia-talossa (tuttavallisemmin sanottuna Botta), osoitteessa Töölönkatu 3A, 5.krs. Saapumisohjeet: Manala ravintolan vierestä Bottan ovesta sisään, portailla tai hissillä ylös 5. krs jossa sijaitsevat Pohjalaisten osakuntien tilat, saavut 5. krs aulaan jonka vieressä tanssisalit sijaitsevat.

Pohjalaisten tanssikerho (POT) on voittoa tavoittelematon yhdistys jonka tavoitteena on edistää sekä tukea opiskelijoiden ja nuorten paritanssikulttuuria – ”rakkaudesta lajiin” periaatteella. Tarjota aktiivisesti edullisia tanssimahdollisuuksia sekä yhteisöllistä sosiaalista paritanssiharrastustoimintaa pk-seudulla. Kursseilla on nuorekas rento hauska ilmapiiri. Kurssit ovat korkeakouluopiskelijoille ja nuorille n. 18-40 v suunnattuja. Löydät tanssikerhosta varmasti mielenkiintoisen harrastuksen. Paritanssi on ainutlaatuinen yhdistelmä sosiaalisuutta, liikuntaa, musiikkia ja hauskanpitoa. Monipuolinen harrastus tarjoaa jokaiselle jotakin: oppimisen iloa, yhteenkuuluvuutta ja uusia tuttavuuksia, musiikista nauttimista ja paljon muuta. Tanssien pyörteet ovat ovat vieneet monet mukaansa, joten käy sinäkin kokeilemassa pystytkö vastustamaan tanssin huumaa!

Jäikö kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com. Lisäksi tanssitunneilla ja tapahtumissa kerhon hallituslaiset (Lasse Vaskelainen, Anni Seilo, Greatman Lim, Suvi Mäenpää) vastaavat kysymyksiin ja opastavat mielellään. Tanssin iloa kaikille! Nähdään tiivareilla! PS. Lisäksi tanssikerholla on tulossa syyskuun alussa ti 6.9 speciaali bugg tiivari. Syyskauden kausikurssit alkeet, alkeisjatko, jatko ryhmät alkavat syyskyyn alkupuolella tiistaisin 13.9 alkaen jatkuen joulukuulle.