Argenttiinalainen tango tutuksi tiiviskurssi

Tiiviskurssi on kaksiosainen ja pidetään tiistaisin 17.5 ja 31.5 klo 17:15-19:15. Huomaa, että 24.5 osakunnilla vuosijuhla, jonka takia on viikon luova tauko.

Kurssi sisältää kaksi 2 h opetuskertaa. Hinta 10 e osakuntalainen (EPO, PPO, VN) / 15 e opiskelija / 20 e muu.

Argentiinlainen tango tuo kaunis, tyylikäs sekä elegantti tanssilaji. Jo suomalaista tangoa tanssiville hyvä mahdollisuus saada täydennettyä käsitystä tangoilusta. Argentiinalainen tango täydentää hyvin suomalaista tangoa ja toisinpäin argentiinalaisella tangoa osatessa osaat tanssia myös suomalaista tangoa. Argentiinalainen tango antaa musiikin tulkinnan vapautta, mahdollistaa seuraajille tyylikkäitä kauniita koristeluja sekä tuo jaloille suomalaista tangoa enemmän vapauksia sekä tanssijoiden iloksi moninaisempia kuvioita. Argentiinalaisella tangolla laajennat tango-osaamista sekä opit hyödyllistä kehonhallintaa, joka tukee myös muita tanssilajeja. Voit myös fuusioida argentiinalaista tangoa suomalaiseen tangoon, lajit soveltuvat hyvin yhteen. Tangoilun suuntaus Suomessa on menossa argentiinalaisen ja suomalaisen tangon fuusiutumista kohti. Tiiviskurssi on suunnattu nyt kevään alkeiskurssilaisille jatkomahdollisuudeksi sekä kokeneemmatkin tanssijat voivat hyvin tulla tutustumaan lajiin ja opettelmaan uuden tanssilajin. Soveltuu kaikenlaisille tanssijoille.

Kurssilla tanssinopettajana toimii Marianne Krause. Marianne opettaa selkeällä tarkalla tyylillä sekä ammattimaisella innostavalla positiivisella otteella yli 10 vuoden kokemuksella argentiinalaisesta tangosta. Argentiinalainen tango on Mariannen vahvuus ja hän on yksi Suomen taitavimmista argentiinalaisen tangon opettajista.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmouttautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautumislomakkeen lähetyksen jälkeen ilmoittautuminen näkyy meillä. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen riittää kurssille rekisteröitymiseen. Ilmoittautumisen jälkeen voit saapua suoraan paikalle kurssin alkamisaikaan.

Kurssimaksujen maksu tanssikerhon tilille. Tilitiedot kurssimaksuja varten:

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Käytäthän maksaessa viitetä 50351

Kursseille et tarvitse omaa paria (tunneilla on käytäntönä kiertävä parinvaihto, tanssitaan kaikkien paria vaihtavien kanssa - helppoa ja stressitöntä) tai halutessasi voit tanssia oman parinkin kanssa. Vaihtuvan parin kanssa tanssiminen on oppimisen kannalta hyödyllistä ja samalla tutustuu uusin mukaviin tanssikaverihin, mutta voit tanssia myös oman parinkin kanssa.

Kurssit pidetään Pohjalaisten osakuntien tiloissa Ostrobotnia-talossa (tuttavallisemmin sanottuna Botta), osoitteessa Töölönkatu 3A, 5.krs. Saapumisohjeet: Manala ravintolan vierestä Bottan ovesta sisään, portailla tai hissillä ylös 5. krs jossa sijaitsevat Pohjalaisten osakuntien tilat, saavut 5. krs aulaan jonka vieressä tanssisalit sijaitsevat.

Pohjalaisten tanssikerho (POT) on voittoa tavoittelematon yhdistys jonka tavoitteena on edistää sekä tukea opiskelijoiden ja nuorten paritanssikulttuuria – ”rakkaudesta lajiin” periaateella. Tarjota edullisia tanssimahdollisuuksia sekä yhteisöllistä sosiaalista paritanssiharrastustoimintaa pk-seudulla. Kursseilla on nuorekas rento hauska opiskelijahenkinen ilmapiiri. Löydät tanssikerhosta varmasti mielenkiintoisen harrastuksen. Paritanssi on ainutlaatuinen yhdistelmä sosiaalisuutta, liikuntaa, musiikkia ja hauskanpitoa. Monipuolinen harrastus tarjoaa jokaiselle jotakin: oppimisen iloa, yhteenkuuluvuutta ja uusia tuttavuuksia, musiikista nauttimista ja paljon muuta. Tanssien pyörteet ovat ovat vieneet monet mukaansa, joten käy sinäkin kokeilemassa pystytkö vastustamaan tanssin huumaa!

Jäikö kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com. Lisäksi tanssitunneilla ja tapahtumissa kerhon hallituslaiset (Lasse Vaskelainen, Anni Seilo, Greatman Lim, Suvi Mäenpää) vastaavat kysymyksiin ja opastavat mielellään. Tanssin iloa kaikille! Nähdään tiivareilla!