Latinolaisten tanssien tiiviskurssi

Hola hola! Tanssikerhon syyskausi jatkuu tiistaisin kahdella latinotanssipainotteisella paritanssitiiviskurssilla! Tiedossa siis lämpimiä lattarirytmejä syksyn keskelle. Lajeina tulossa aurinkoista salsaa ja bachataa. Tervetuloa nauttimaan tanssimisen ilosta!

ALKEIS-TIIVISKURSSI: - Tanssilajina salsa. - Kurssi sisältää kolme 1,5 h kurssikertaa - 23.11, 30.11 ja 7.12 klo 17:00-18.30.

Kurssi on suunnattu vasta-alkajille ja pitkän tauon jälkeen tanssin pariin palaaville. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta paritanssista, iloinen ja innostunut mieli riittää. Kurssilla harjoitellaan salsan perusteita. Opetellaan perusaskeleita, tanssitekniikkaa, peruskuvioita ja musiikin tulkintaa.

Ohjaajana toimii Kimmo Luukkonen.

ALKEISJATKO-TIIVISKURSSI: - Tanssilajit: salsa ja bachata. - Kurssi sisältää kolme 1,5 h kurssikertaa. - 23.11, 30.11 ja 7.12 klo 18:45-20.15.

Kurssi on suunnattu aiemmin tanssia harrastaneille tai alkeiskurssin käyneille tanssijoille. Kurssi sopii hyvin alkeisjatkolaisille, jotka eivät ole aikaisemmin tanssineet salsaa tai bachataa - tanssitausta muista lajeista riittää. Myös aktiivisemmin tanssineilla on tällä kurssilla mahdollisuus kerrata pitkän koronatauon jälkeen salsaa ja bachataa. Tunneilla kerrataan salsan sekä bachatan askeleet, käydään läpi tanssitekniikkaa, musiikin tulkintaa ja otetaan haltuun kuvioita.

Ohjaajana toimii Kimmo Luukkonen.

Kursseilla on parinvaihto, mahdollisuus tanssia vaihtuvan parin kanssa, mikä on oppimisen kannalta erityisen hyödyllistä. Eli et tarvitse etukäteen tanssiparia, riittää kun saavut paikalle. Kurssilla tutustut mukaviin tanssikavereihin. Vaihtoehtoisesti voit tanssia myös oman parin kanssa. Koronavaratoimena kursseille otetaan tänä syksynä vain rajattu määrä osallistujia.

Muistathan ilmoittautua ja maksaa kurssimaksu ennen ensimmäistä oppituntia.

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Hinnat per tiiviskurssi: - 10 € osakuntalainen (EPO, PPO, VN) - 15 € opiskelija - 20 € muu

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Osallistujille lähetetään maksutiedot sähköpostitse. Käytäthän maksaessasi viitenumeroa 5034 ja esitäthän kuitin ensimmäiselle tunnille tullessasi.

Kurssit pidetään Ostrobotnia-talossa (Botta), osoitteessa Töölönkatu 3A, 5.krs.