Pizza ja tanssibileet yhdessä!

Sunnuntaina 6.11 klo 18–23 juhlitaan tanssibileitä.🎊 Tanssitaan ja herkutellaan pizzoilla!🕺💃🍕🫓

PIZZA-OSUUS

Tanssiaisten teemana on pizzailta. 🍕🫓Tanssibileiden alussa kokoonnutaan keittiöön paistamaan pizzoja ja sen jälkeen viettämään yhdessä juhlaillallista🍽🥂 Voit tanssi koko illan tai osallistua tansseja ennen juhlien pizzaosuuteen:

Pizzaosuuteen voit osallistua:

Ilmoittauduthan pizza-osuuteen ennakkoon!

lomakkeella 5.11 klo 18.00 mennessä, jotta tiedämme varata riittävästi paistotarvikkeita ja taikinaa ja paistaa pizzoja riittävästi kaikille syömään tulijoille sekä huomioida ruoka-aine toiveet (esim. vege tai allergiat)🎉

TANSSI-OSUUS

Käytössä on kaksi tanssisalia. DJ:t soittavat modernia nuorekasta lavatanssimusiikkia (valssit, tangot, foksit slovarit jne.), rock&swingejä (mm. bugg, fusku, lindy hop, west coast swing, boogie woogie) ja lattareita (salsa, bachata, rumba bolero, cha cha, kizomba) monipuolisesti🎷🎺🎼 Isossa vasemmalla sijaitsevassa salissa tanssimusiikki soi kuudelta alkaen koko illan klo 18.00-23.00 kappalepareittain tanssilajit. Toisessa oikeanpuoleisessa salissa musiikki soi jaksotettuna lajeittain - laji tunti kerrallaan – lajit: bugg (klo 19-20), slovari (hitaita rauhallisia kauniita fokseja)(klo 20-21), west coast swing (klo 21-22) ja tango/argentiinalainen tango (22-23).

Tanssisalien välissä on hengailu istuskeluaulatila jossa on hyvä tanssien lomassa levähtää, tutustua tanssikavereihin, viettää sosiaalista elämää, vaihtaa kuulumisia sekä nauttia pöydän antimista. Tarjolla on syötävää sekä juotavaa nesteyttämään kehoja🍪🍎🍌 - pitämään tanssijalat liikkeessä💃 🕺

Tanssiaisissa on vapaa sekahaku. Haetaan kohteliaasti toisiamme tanssimaan. Alkeiskurssilaiset ja uudet tanssijat ei huolta tanssikokemuksesta - POTilla kokeneet tanssijat ottavat aloittelevat tanssijat ystävällisesti vastaan. Lisäksi musiikista löytyy runsaasti alkeiskursseilla tutuiksi tulleita tanssilajeja. Mikäli olet aloittelemassa tanssimista voit sanoa olevasi aloittelija, niin pidempään tanssineet huomioivat ystävällisesti tämän, mukauttavat tanssin toisen huomioivaksi. Tärkeintä bileissä ei ole tanssitaidot, vaan hauska rento tunnelma! Bileissä tanssimalla oppii. Kannustetaan rennosti ja rohkeasti uusia alkeiskurssilaisia mukaan taitotasoon katsomatta. Paikalla vallitsee kiva yhteisöllinen sekä toisistamme välittävä nuorekas henki- tehdään hauska ilta kaikki yhdessä🙂

Kun saavut bileisiin kirjoitathan nimesi ja järjestösi vieraskirjaan. Tervetuloa pottilaiset, hottilaiset, osakuntalaiset, ex-tanssikerholaiset ja POTin kannatusjäsenet. Mikäli et kuulu mihinkään seuraavista tanssikerhoista tai osakunnista (POT, HOT, PPO, VN tai EPO), eli toisin sanoen et käy POTin tai HOTin tanssitunneilla, kuulu osakuntiin tai ole entinen tanssikerholainen maksathan kerran vuodessa POTin kannatusjäsenyysmaksun osallistuaksesi tanssibileisiin. Maksun suuruus on vähintään 10 euroa, joka maksetaan tanssikerhon tilille:

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Viitenumero: 9991

Suunnistamisohjeet paikalle: Manala ravintolan vierestä Töölönkatu 3A Bottan ulko-ovesta sisään, portailla tai hissillä ylösnousu tanssitaivasta kohti 5. krs jossa sijaitsevat Pohjalaisten osakuntien tilat. Oven avaamalla saavut 5. krs aulaan jonka vieressä tanssisalit sijaitsevat.

Mikäli herää mieleen kysyttävää vastaamme mielellämme. Meidät tavoitat laittamalla viestiä pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com tai nykäisemällä kerhon hallituslaisia (Lasse Vaskelainen, Anni Seilo, Greatman Lim, Suvi Mäenpää) hihasta tansseissa.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään ja nauttimaan tanssi-illasta!🕺💃