Tanssibileet

Juhannus mittumaari - tuo keskikesän yöttömän yön, lämmön ja tanssin juhla. Perinteisesti juhannusta on vietetty tanssien sekä taikoja tehden. Juhlimme juhannusta tanssilattialla taikoja tehden juhannustanssiaisilla Bottalla. Tanssien lämmön viedessä juhannuskokkotunnelmiin. Otetaan kesästä ilo irti ke 22.6.2022. Tanssibileet ovat hyvä mahdollisuus antaa luovuudelle valta, päästää tanssijalat irti, kerrata vapaasti tanssikursseilla opittuja asioita ja tutustua tanssikavereihin. Tanssiaiset ovat Bottalla (Ostrobotnia-talo Töölönkatu 3A) tuolla tutulla ja turvallisella paikalla Manalan yläkerrassa - lähellä tanssitaivasta - Pohjalaisten osakuntien tiloissa (5. kerros). Tanssailut alkavat klo 17.30 ja musiikki soi korvia helliviä säveliä 22.00 asti.

HUOM! Bileiden alkuun tarjoamme maksuttoman ladies styling opetuksen seuraajille klo 17.30-18.00. Tanssinopettaja Marianne Krause tulee opettamaan vuosien kokemuksella stailauksia, koristeluja, vartalon käyttöä ja kikkoja millä seuraajat saavat lisää tanssillisuutta ja näyttävyyttä swingtansseihin (fusku, bugg jne). Opetus soveltuu kaikenlaisille tanssijoille kokeneille sekä vasta aloittaneille. Hyvä mahdollisuus syventää tanssiharrastusta. Seuraajien kannattaa siis saapua jo alkuun ottamaan ilo irti opetuksesta! Speciaali mahdollisuus tarjolla.

Keskikesän juhlan teemaan tunnelmaan voi virittäytyä esim. pukemalla kukkaseppeleen hiuksiin, valkoista päälle tai jolloin muulla vapaa-valintaisella tavalla, mutta pukeutumiskoodi on vapaa.

Musiikkipuoli on nuorekasta modernia jalkojen alle menevää lavatanssimusiikkia (valssit, tangot jne.), slovareita (foksit…), swingejä (mm. bugg, fusku, lindy hop, west coast swing, boogie woogie.) ja lattareita (salsa, bachata, rumba bolero, cha cha, kizomba) monipuolisesti. Tanssisalissa soi tanssilajeja pareittain kutakin lajia kaksi kappaletta kerrallaan. Tanssisalin oven läheltä seinältä löytyy soittolista josta näkyy soitettavat tanssilajit sekä kappaleet. Näin aloittelevienkaan tanssijoiden ei tarvitse jännittää mikä tanssilaji milloinkin on tulossa.

Tanssisalin vieressä on hengailu istuskeluaulatila jossa on hyvä tanssien lomassa hengähtää, vaihtaa kuulumisia sekä nauttia pöydän antimista. Tarjolla on purtavaa sekä juotavaa nesteyttämään kehoja - pitämään jalat voimissaan.

Kokeneet sekä uudet vasta aloittaneet tanssijat ovat yhtä tervetulleita mukaan iloiseen juhlaan - uudet tanssijat ei huolta tanssikokemuksesta - POTilla kokeneet tanssijat ovat aina ottaneet aloittelevat tanssijat ystävällisesti vastaan. Tärkeintä bileissä ei ole tanssitaidot, vaan hauska rento tunnelma! Bileissä tanssimalla oppii. Rennosti ja rohkeasti mukaan taitotasoon katsomatta. Paikalla vallitsee kiva nuorekas yhteisöllinen sekä kaikista välittävä henki- tehdään hauska ilta kaikki me yhdessä.

Bileissä on vapaa sekahaku. Kaikki hakevat kohteliaasti toisiaan tanssimaan.

Kun saavut bileisiin kirjoitathan nimesi ja järjestösi vieraskirjaan (niin tiedämme raportoida osakunnille, keitä meillä käy tanssahtelemassa). Tervetuloa pottilaiset, hottilaiset, osakuntalaiset, ex-osakuntalaiset ja POTin kannatusjäsenet. Mikäli et kuulu mihinkään seuraavista osakunnista tai kerhoista (POT, HOT, PPO, VN tai EPO), eli toisin sanoen et käy POTin tai HOTin tanssitunneilla, kuulu osakuntiin tai ole ex-osakuntalainen muistathan maksaa kerran vuodessa POTin kannatusjäsenyysmaksun osallistuaksesi bileisiin. Maksun suuruus on vähintään 10 euroa, joka maksetaan tanssikerhon tilille:

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Viitenumero: 9991

Navigointiohjeet paikalle: Manala ravintolan vierestä Bottan ulko-ovesta sisään, portailla tai hissillä ylös 5. krs jossa sijaitsevat Pohjalaisten osakuntien tilat, oven avaamalla saavut 5. krs aulaan jonka vieressä tanssisalit sijaitsevat.

Mikäli herää mieleen kysyttävää vastaamme mielellämme. Meidät tavoitat laittamalla viestiä pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com tai nykäisemällä kerhon hallituslaisia (Lasse Vaskelainen, Anni Seilo, Greatman Lim, Suvi Mäenpää) hihasta tansseissa.

Lämpimästi tervetuloa pitämään hauskaa juhannustunnelmissa!