POTin kesätanssibileet Kalasatamanpuistossa

Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita tanssipäiviä… joten kesätanssit 2021 jatkuvat. Jatketaan tanssailua hienoissa merimaisemissa Kalasatamassa. Tanssipaikka on aivan Helsingin ytimessä helposti saavuttavissa. Tanssit alkavat klo 17.30 ja musiikkii soi klo 21.30 asti.

Tanssilava sijaitsee Kalasatamanpuiston pohjoispäädyssä Arielinkadun ja Leonkadun risteyksessä kauppakeskus Redin vieressä. Näyttää matalalta harmaalta pyramidilta, jonka päällä tanssilattia. Keskusteluosiossa tarvittaessa tarkempia ohjeita ja kuvia saapumiseen/löytämiseen. Uudehko hyvä puulattia

Sekahaku tai halutessaan voi myös tanssia oman parin kanssa. Tulethan terveenä paikalle. Paikalla on käsidesiä. Lisäksi löytyy soittolista josta näkyy soitettavat tanssilajit ja kappaleet, joten aloittelijoidenkin on helppo pysyä kartalla mikä tanssilaji on vuorossa. Musiikki on nuorekkaalla otteella lavatanssimusiikkia, swingejä, lattareita ja westiä - jalkojen alle menevää musiikkia tuttuun tyyliin kuten aikaisemminkin.

Lämpimästi tervetuloa potit, hotit, muut osakuntalaiset ja opiskelijamieliset. Tehdään tanssienergian avulla hauska viikon aloitusilta yhdessä!

Linkki facebook tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/583801496114449