POTin kesätanssibileet Kalasatamanpuistossa

Kesä 2021, kauniit kesäillat ja helteet vie ajatukset tanssin maailmaan! On aika aloittaa kesätanssit raittiissa ulkoilmassa Kalasatamanpuiston lavalla ma 19.7.2021. Tanssilava sijaitsee Kalasatamanpuiston pohjoispäädyssä kauppakeskus Redin vieressä hienoissa merellisissä kaupunkimaisemissa. Aivan Helsingin ytimessä. Uudehko hyvä puulattia. Tanssit alkavat klo 17.30 ja musiikkii soi klo 22 asti.

Tanssipaikka sijaitsee Kalasatamanpuiston pohjoispäädyssä Arielinkadun ja Leonkadun risteyksessä. Näyttää hieman matalalta harmaalta pyramidilta, jonka päällä tanssilattia. Keskusteluosiossa tarvittaessa tarkempia ohjeita ja kuvia saapumiseen/löytämiseen.

Sekahaku tai halutessaan voi myös tanssia oman parin kanssa. Tulethan terveenä paikalle. Paikalla on käsidesiä + soittolista josta voi katsoa soitettavat tanssilajit ja kappaleet etukäteen. Musiikki on nuorekasta lavatanssimusiikkia, swingiä, salsaa ja westiä - jalkojen alle menevää energistä musiikkia tuttuun tyyliin kuten aikaisemminkin bileissä.

Lämpimästi tervetuloa potit, hotit, muut osakuntalaiset ja opiskelijamieliset. Tehdään tanssienergian avulla hauska viikon aloitusilta yhdessä!

Tervetuloa!