POTin kesätanssibileet Eiranrannalla

TANSSIEN UUSI PÄIVÄ SELVINNYT. Maanantai iltapäivälle sääennuste näyttää poutaa, joten pidetään tanssit maanantaina. ELI TANSSIT HUOMENNA MA 7.9.2020. Saadaan viikko tanssienergialla käyntiin!

Meriteematanssit jatkuvat. Suuntaamme valloittamaan Helsingin etelärannikkoa tanssien Eiranrantaan! Eiranranta sijaitsee keskustan etelä-kärjessä. Sieltä on hienot maisemat merelle sekä vehreä puistoalue kutsuu meidät pitämään piknikkiä tanssien lomasssa. Kannattaa siis ottaa huopa/viltti ja pientä evästä mukaan. Tanssimme Ursinin kallion taideteoksen vieressä nurmikolla, josta avautuu maisema merelle. Tanssit alkavat klo 17.00 ja musiikkii soi klo 21.30 asti.

Keskusteluosiossa tarkka kartta sekä ohjeet ja paikalle saapumiseen.

Sekahaku tai halutessaan voi myös tanssia oman parin kanssa. Tulethan terveenä paikalle. Paikalla on käsidesiä + soittolista josta voi katsoa soitettavat tanssilajit ja biisit etukäteen. Mahdollisesti myös juotavaa. Musiikki on nuorekasta lavatanssimusiikkia, swingiä, lattareita ja westiä - jalkojen alle menevää musiikkia tuttuun ja turvalliseen tyyliin!

Tervetuloa!