POTin kesätanssibileet katolla

Hyvää säätä lupailee, joten torstaina tanssitaan after school / after work tanssit yläilmoissa uudella Redin kattopuistoterassilla! Paikka on palkittu vuoden ympäristörakenteena sekä katolta on hienot maisemat kaupungille. Tanssilavana toimii miellyttävä terassin tekonurmi. Kokeiltu jalan alla ja toimii hyvin tanssimiseen. Tanssailut alkavat klo 17.00 ja musiikkii soi klo 21.00 asti.

Tanssipaikka sijaitsee Redin 5. krs Bryga puistokannella. Hanko Sushin ja Classic pizza ravintoloiden vieressä on hissit joilla pääsee 5 krs puistokannelle. Hissillä ylös ja ovesta ulos kattoterassille, muutama askel ja olet perillä. Lisäksi katolle nousee portaat osoitteesta Englantilaisaukio 4. Keskusteluosiossa ohjeet ja kuvat paikalle saapumiseen/löytämiseen. Tarvittaessa voit myös laittaa viestiä facebookissa tai whatsapissa mikäli paikalle löytäminen mietityttää. Dj katsoo viestit tanssien aikana n. vartin välein ja voi opastaa tarvittaessa paikalle.

Sekahaku tai halutessaan voi myös tanssia oman parin kanssa. Tulethan terveenä paikalle. Paikalla on käsidesiä + soittolista josta voi katsoa soitettavat tanssilajit ja biisit etukäteen. Mahdollisesti myös juotavaa. Musiikki on nuorekasta lavatanssimusiikkia, swingiä, salsaa ja westiä - jalkojen alle menevää musiikkia kuten aikaisemminkin bileissä! Pyritään tekemään yhdessä matalan kynnyksen tapahtuma kaikille, pidetään huolta toisistamme, uusista ja tauolla olleista tanssijoista sekä ollaan tauon jälkeen armollisia toisiamme kohtaan jos muuvit ovat vielä hieman ruosteessa.

Laitathan saapuessasi nimesi paikalla olevaan osallistujalistaan. Tervetuloa!