POTin kesätanssibileet rannalla

Helle hellii, joten juhlistamme keskiviikkoa rantatansseilla ikonisella Hietaniemen uimarannalla! Tanssit alkavat klo 17.00 ja musiikkii soi klo 21.30 asti. Sijainti rannan keskellä lentopallokenttien lähellä tai vasemmassa laidassa. Hiekkaranta-alue on kompaktin kokoinen joten paikka löytyy helposti.

Tanssit hietsun lämpimällä hiekalla. Mikäli lämpö nousee liikaa voi virvoitella virkistävässä merivedessä. Halukkaat voivat myös kokeilla tanssia meressä. Rantavedessä tanssiminen on yllättävän hauskaa, suosittelemme kokeilemaan. Muista ottaa pyyhe mukaan rannalla chillailua varten.

Sekahaku tai halutessaan voi myös tanssia oman parin kanssa. Tulethan terveenä paikalle. Paikalla on käsidesiä + soittolista josta voi katsoa soitettavat tanssilajit ja biisit etukäteen. Mahdollisesti myös juotavaa. Musiikki on nuorekasta jalkojen alle menevää lavatanssimusiikkia, swingiä, höystettynä lattareilla ja west coast swingillä! Pyritään tekemään yhdessä matalan kynnyksen tapahtuma kaikille, pidetään huolta toisistamme, uusista ja tauolla olleista tanssijoista sekä ollaan tauon jälkeen armollisia toisiamme kohtaan jos muuvit ovat vielä hieman ruosteessa.

Tervetuloa nauttimaan tanssista, auringosta ja rantatunnelmasta!