POTin kesätanssibileet Helsingin ytimessä

Aurinkoisten kelejen myötä POTin kesätanssit jatkuvat! Viikko avataan tanssienergialla ma upouudella Kalasatamanpuiston lavalla 17.8.2020. Tanssilava sijaitsee Kalasatamanpuiston pohjoispäädyssä kauppakeskus Redin vieressä hienoissa merellisissä kaupunkimaisemissa. Aivan Helsingin ytimessä. Uusi hyvä puulattia. Tanssit alkavat klo 17.00 ja musiikkii soi klo 21.30 asti.

Lava sijaitsee kalastamanpuiston pohjoispäädyssä Arielinkadun ja Leonkadun risteyksessä. Näyttää hieman matalalta harmaalta pyramidilta, jonka päällä tanssilattia. Keskusteluosiossa ohjeet ja kuvat lavalle saapumiseen/löytämiseen.

Sekahaku tai halutessaan voi myös tanssia oman parin kanssa. Tulethan terveenä paikalle. Paikalla on käsidesiä + soittolista josta voi katsoa soitettavat tanssilajit ja biisit etukäteen. Mahdollisesti myös juotavaa. Musiikki on menevää lavatanssimusiikkia, swingiä, salsaa ja westiä - jalkojen alle menevää nuorekasta musiikkia kuten aikaisemminkin bileissä! Pyritään tekemään yhdessä matalan kynnyksen tapahtuma kaikille, pidetään huolta toisistamme, uusista ja tauolla olleista tanssijoista sekä ollaan tauon jälkeen armollisia toisiamme kohtaan jos muuvit ovat vielä hieman ruosteessa.

Lämpimästi tervetuloa potit, hotit, muut osakuntalaiset, jo valmistuneet ja kaikki opiskelijamieliset. Tehdään hauska viikon aloitusilta yhdessä!