POTin kesätanssibileet puistossa

POTin kesätanssit jatkuvat! Pe tanssitaan Oulunkylän lavalla kauniissa puistomaisemissa uudestaan. Oulunkylän juna-asemalta on paikalle lyhyt matka, keskustasta pääsee paikalle helposti minuuteissa. Autolla saapuville tiedoksi, lavan vieressä Oulunkylän seurahuoneen edustalla on autoille parkkipaikkoja. Tanssit alkavat klo 17.00 ja musiikkii soi klo 21.30 asti. Lava on kaikkien kansalaisten yleisessä käytössä, joten mikäli siellä on täyttä varasuunnitelmana tanssimme lavan viereisessä vehreässä puistossa nurmikentällä. Yleensä lavalle on mahtunut hyvin. Lähellä on myös pikkukosken uimaranta jossa uimahalukkaat voivat tanssien jälkeen käydä pulahtamassa virvoittavassa jokivedessä.

Sekahaku tai halutessaan voi myös tanssia oman parin kanssa. Tulethan terveenä paikalle. Paikalla on käsidesiä, soittolista josta näkyy soitettavat kappaleet tanssilajeineen sekä juotavaa. Musiikki on perinteistä nuorekasta lavatanssimusiikkia modernein vivahtein, swingiä, westiä ja lattarirytmejäkin tuttuun ja turvalliseen pot-tyyliin. Muistetaan myös kokeneet tanssijat tanssien lomassa toivottaa tervetulleeksi uudet tanssijat sekä taukoa pitäneet avoimin mielin, ollaan armollisia tosiamme kohtaan jos tauolla on unohtunut askelia.

Lämpimästi tervetuloa potit, hotit, muut osakuntalaiset, jo valmistuneet ja kaikki opiskelijamieliset. Tehdään hauska viikonlopun aloitusilta tanssien!