POTin tammikuun tanssibileet

Tervetuloa vuosikymmenen ensimmäisiin POTin tammikuun tanssibileisiin! Bileet järjestetään tanssikursseiltakin tutussa paikassa Bottalla sunnuntaina 26.1. klo. 16–21.

Jos bileet ovat myös sinulle erityisen ensimmäiset, ei ole syytä jännittää; isossa salissa soitetaan koko illan ajan alkeisystävällistä musiikkia. Ensimmäisen tunnin aikana soittolistalla on paljon jo alkeiskurssilta tuttua foksia.

Pienen salin puolella on tuttuun tapaan jaksotettu soittolista. Hox alkeiskurssilaiset oman parin kanssa! Ilta aloitetaan buggilla, nyt olisi loistava tilaisuus päästä treenailemaan kurssilla opittuja asioita 💃

Jaksotettu soittolista (suuntaa antava aikataulutus):

Ota mukaasi oma juomapullo, sillä olemme luopuneet kertakäyttömukien käytöstä. Sauna lämpeää bileiden jälkeen; otathan oman pyyhkeen mukaan!

Kirjoitathan tullessasi vieraskirjaan nimesi ja järjestösi, jotta tiedämme raportoida osakunnille, keitä meillä käy tanssahtelemassa.

Mikäli et kuulu mihinkään seuraavista osakunnista tai kerhoista (POT, HOT, PPO, VN tai EPO), eli toisin sanoen et käy POTin tai HOTin tunneilla tällä hetkellä tai et kuulu pohjalaisiin osakuntiin, muistathan maksaa kerran kalenterivuodessa POTin kannatusjäsenyysmaksun osallistuaksesi bileisiin!

Maksun suuruus vuonna 2020 on vähintään 10 euroa ja se maksetaan tanssikerhon tilille:

Holvi FI51 7997 7998 0564 23
BIC HOLVFIHH

Viitenumero: 9991

Mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi laittaa viestiä: pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com