Tanssibileet

Pääsemme jatkamaan huikeiden tanssien pyörteissä jälleen perjantaina, kun lähin kesälavamme Pavi (Helsinki Paviljonki, Vantaa) järjestää perinteisen Ekat lavatanssit - Eka Pavi -tapahtuman 13.5.! 🤩

Pavi on lahjoittanut HOTille, POTille ja muille alueen tanssikouluille/-seuroille kaksi yhden hinnalla -lippuja, joten tämä on erinomainen tilaisuus lähteä tutustumaan lavakulttuuriin. Liput ovat noudettavissa Hämäläis-Osakunnalta Punaisesta Myllystä keskiviikkona 11.5. lindytiivarin yhteydessä klo 18-20. Lippuja voi noutaa myös ti 10.5. POTin kurssin yhteydessä Bottalta (5. krs) klo 16.45-17 tai tauolla klo 18 maissa.

Illan erikoisohjelma alkaa klo 19.00 tanssinopettaja Saara Tuikkalan vetämällä tunnin mittaisella foksin perusteiden opetuksella. Tanssit alkavat klo 20.00, ja yhtyeenä on huippuluokan yhtye Kinojake! Ilta jatkuu klo 00.30 saakka. Voit saapua paikalle mihin aikaan illasta tahansa.

Tarjolla siis erittäin edulliset liput (norm. opiskelijat ja alle 30-v. 12 €, muut 17 €, nyt puoleen hintaan), erinomainen ja harvoin etelässä keikkaileva bändi sekä varmasti tuttuja HOTtilaisia paikalla - tule siis rohkeasti mukaan, olit sitten alkeiskurssilainen tai jo enemmän tanssinut! 😊 Paikalle pääsykin onnistuu esim. julkisen liikenteen avulla.

Kinojake on luvannut laittaa soittolistansa nähtäville, jotta jokainen tanssija tietää koko ajan, mitä musiikkia seuraavaksi tulee ja hakukynnys olisi mahdollisimman matalalla. Lisäksi Pavilla on sivuosa, ns. Akvaario, jossa on koko illan ajan sekahaku - meno on siis rentoa, kuten HOTin bileissä 😊 Nähdään Pavilla! 💃🕺✨

Lisätietoja: https://facebook.com/events/s/eka-pavi-esittaa-kinojake/275230934698689/