HOTPOT Avajaistanssibileet

Huomio tanssikerholaiset! 📢

Syksyyn lämpöä ja energiaa tuo tanssikerhojen syyskauden avajaistanssibileet korvat herkistävällä hienolla live musiikilla. Kalenteriin kannattaa jo nyt ympyröidä sunnuntai 25.9, jolloin syksyn tanssitoiminnan käynnistymistä juhlistetaan HOTin ja POTin yhteisissä avajaisbileissä!

Koronavuosien aiheuttaman tauon jälkeen bileitä päästään vihdoin taas tanssimaan perinteiden mukaisesti Otaniemen Servin mökkiin (osoite Jämeräntaival 4), Smökkiin - tietysti livebändin säestyksen tahtiin ja aina iltaan asti.

Illan musiikista vastaa mahtava Weranta! Weranta kuuluu suosituimpiin lavatanssiorkestereihin ja on menestynyt hienosti tanssiorkestereiden vuoden tanssiorkesteri kilpailussa, joten musiikin laatu on varmasti kohdallaan. Luvassa on varmasti unohtumattomat tanssit mitä parhaimmassa seurassa. Perinteisesti nämä olleet tanssikauden kohokohta ja isot bileet. Tarjolla on perinteiseen tapaan tunnelmaa tuomaan pöytä koreana hulppeasti makeaa ja suolaista purtavaa.

Näitä tansseja ja tätä keikkaa ei kannata missata!

Lippujen hinnat: - 16€ EPO, PPO, VN, HO osakuntalaiset. - 18€ Opiskelija. Voit kysyä myös tanssimisesta kiinnostuneita opiskelijakavereita mukaan. - 19€ ex-POTlaiset ja exHOTlaiset ja opiskelijamieliset.

Pankkitili: FI13 1270 3000 2074 93

Viite: 1009

Maksathan etukäteen ostetun lipun 23.9. mennessä pankkitilille ja ota kuva/kuitti maksusta mukaan ovella näytettäväksi 🙂

Lippuja voi ostaa myös ovelta +1€ hintaan.

Maksutapana käy käteinen ja Mobilepay.

Liput sisältävät runsaat suolaiset ja makeat tarjoilut.

Mikäli haluat autella tapahtuman järjestemisessä lipunmyynnissä, siivoiluissa ja tarjoilujen leipomisessa vaihtoehtoisesti voit myös ansaita lippusi osallistumalla talkootyöskentelyyn ja ilmoittautumalla nakkilistalle.

Mainio mahdollisuus samalla tutustua talkooporukkaan ja yhteisöllistä tekemistä kerholaisten kesken.

Oikein hyvää alkanutta syksyä kaikille - tansseissa tavataan!

Terveisin HOTin & POTin hallitukset 💕