Boogie woogien supersunnuntai - Maailmanmestarien tehokurssit

Boogie woogien maailmanmestarit Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk saapuvat opettamaan POTille tehokurssit boogie woogieta! Kerholla on kunnia saada huipputanssijat Masi ja Anna vieraaksi, huippumahdollisuus saada maailmanmestarien oppia, joten tätä ei kannata missata. Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk voittivat vuonna 2021 boogie woogien yleissarjan maailmanmestaruuden. Heidät on myös valittu vuoden 2022 tanssiurheilijoiksi, ja Masi on moninkertainen suomenmestari useissa rock and swing tanssilajeissa. Kuuluvat Suomen menestyneimpiin kilpatanssijoihin. Kurssikuvaukset:

BOOGIE WOOGIE PERUSTEET
Su 21.4.2024 klo 16-17 boogie woogie perusteet. Opetellaan ja kerrataan boogie woogien perusteita. Käydään läpi tärkeimpiä lajin perusteita. Osuus myös valmistelee jatko-osiota varten.
Opettajat: maailmanmestarit Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk.
Hinta:
 5 € osakuntalainen (EPO, PPO, VN)
 5 € muu opiskelija (yliopisto tai ammattikorkeakoulu)
 10 € muut.

BOOGIE WOOGIE JATKOA
Su 21.4.2024 klo 17.00-19.00 Opitaan boogie woogiehen lisää tekniikkaa, musiikin tulkintaa ja hauskoja kuvioita. Suunnattu boogie woogieta aikaisemmin tanssineille, lajin perusteita jo opetelleille esim. POTin tiivareilla.
Opettajat: maailmanmestarit Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk.
Hinta:
 10 € osakuntalainen (EPO, PPO, VN)
 10 € opiskelija (yliopisto tai ammattikorkeakoulu)
 15 € muut.

Tiiviskursseilla on kiertävä parinvaihto, eli et tarvitse omaa paria. Mikäli haluat voit tanssia myös oman parin kanssa.


Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen voit saapua suoraan paikalle kurssin alkamisaikaan.


Maksutiedot
Saaja: Pohjalaisten tanssikerho ry
Tilinumero: FI51 7997 7998 0564 23
BIC: HOLVFIHH

Viitteet:
 boogie woogie perusteet: 7922
 boogie woogie jatkoa: 7935

Jos maksat molemmat tiiviskurssit kerralla, syötä kummatkin viitenumerot viestikenttään.

POTilla on nyt käytössä myös MobilePay! Voit siis vaihtoehtoisesti lähettää maksun skannaamalla alla olevan QR-koodin, tai valitsemalla “Lähetä” MobilePay sovelluksestasi ja etsimällä “Pohjalaisten Tanssikerho”.

mobilepay-qr

Syötä viestikenttään tiiviskurssia vastaava viite; tai molemmat viitteet, jos haluat maksaa kummatkin tiiviskurssit kerralla.

Hoidathan maksun omatoimisesti viimeistään kaksi viikkoa kurssipäivästä.


Paikka:
Pohjalaisten osakuntien vasemmanpuoleinen iso tanssisali Bottalla (Töölönkatu 3A, 5. kerros). Tanssin iloa ja tervetuloa 🙂

Yhteystiedot: pohjalaistentanssikerho.ry (ät) gmail.com