Live-musiikki tanssibileet elävää musiikkia tanssiaiset

Su 10.3 tanssibiletetään live-musiikin tahtiin!🎷🎺💃🕺🎉 Tanssiaisissa soittaa taitava muusikko🎸🎼 Saamme nauttia hienosta elävästä musiikista😃 Illan esiintyjän esittely:

“Elias Koivulehto on stadilainen laulaja-lauluntekijä. Hän on 18 vuoden ajan tehnyt musiikkia humpasta heviin ja esiintynyt isoilla ja pienillä estradeilla, kuten Silja Linella, festareilla ja kotibileissä. Tanssiharrastuksen myötä Elias on hurahtanut tanssimusiikkiin ja POTin bileissä nähdään hänen lavatanssikeikkansa. Luvassa on tanssipareina omia sävellyksiä sekä pari coveria, jotka saavat tanssijalan vipattamaan! Ennakkoon voit fiilistellä vaikkapa hänen johtamansa Herra Epsilon yhtyeen “Helsinki” foksibiisiä.

Live-musiikki alkaa soimaan vasemmanpuoleisessa tanssisalissa n. klo 19.15🎸🎼 Musiikkikeikka kestää n. 2 h klo 19.15-21.15 välillä, kaksi settiä joiden välillä pieni tauko🎉 Keikan jälkeen loppuillan isossa salissa soi levymusiikki tuttuun tapaan kappalepareittain tanssilajit monipuolista tanssimusiikkia: lavatanssit, rock&swingit sekä lattarit. Tanssiaisten alkuun on varattu tunti alkeisystävällistä musiikkia oikean puoleiseen saliin💃🕺 Oikeanpuoleisessa salissa musiikki soi jaksotettuna lajeittain - laji tunti kerrallaan: alkeisystävällistä alkeiskursseilta tuttua musiikkia kappalepareittain(klo 18-19), salsa(19-20), bugg(klo 20 -21), lindy hop(klo 21-22), kansantanssit jenkka, humppa, polkka(klo 22-23) ja foksi(23-00).

PS. Bileiden alkuun klo 17-19 toiseen saleista on tulossa tiiviskurssi paljon toivottua LINDY HOP TANSSIOPETUSTA 😃💃🕺 Lue lisää opetuksen tapahtumainfosta.

Bileet ovat maksuttomat ilmaiset. Lämpimästi tervetuloa nykyiset sekä entiset tanssikerholaiset ja osakuntalaiset POT, EPO, PPO, VN ja HOT. Lisäksi tervetulleita ovat myös avecit, kaikki korkeakouluopiskelijat sekä vierailijaluvalliset. Vierailijalupaa pystyy hakemaan seuraavan lomakkeen kautta.

Nykyiset sekä ex tanssikerholaiset POT tai HOT ja osakuntalaiset (PPO, EPO, VN) voivat tuoda mukanaan avecin. Kaikki kerhon kausitanssikursseilla kävijät ovat kerhon jäseniä. Kirjaathan nimesi paikalle saapuessa vieraskirjaan, kiitos 🙂


Tanssiaisissa on vapaa sekahaku. Haetaan kohteliaasti toisiamme tanssimaan. Yleensä uuden tanssiparin kanssa tapana on tanssia kappalepari, pari kappaletta ennen parinvaihtoa. Etenevissä tanssilajeissa tanssisuunta on vastapäivään salia ympäri kiertäen ja vähemmän liikkuvat/paikoillaan tanssittavat lajit tanssialue keskemmällä lattiaa.

Tanssisalien läheltä löytyy musiikkilistat tanssilajeineen. Tanssisalien välissä sijaitsee hengailu istuskelu aulatila jossa on hyvä tanssien lomassa levähtää ja tutustua tanssikavereihin. Tarjolla syötävää ja juotavaa.

Suunnistamisohjeet: Manala ravintolan vierestä Töölönkatu 3A Bottan ulko-ovesta sisään, portailla tai hissillä ylös Pohjalaisten osakuntien tanssitaivasta kohti 5. krs. Oven avaamalla saavut 5. krs aulaan jonka vieressä tanssisalit sijaitsevat.

Kivoja kuvia kerhon tanssibileiden tunnelmasta ja toiminnasta vuosien varrelta on nähtävissä instagramista pohjalaistentanssikerho.

Herätessä mieleen kysyttävää, ajatuksia tai toiveita, sähköpostia voi lähettää osoitteeseen pohjalaistentanssikerho.ry (ät) gmail.com

Tanssin iloa! 🙂