POT tanssibileet

Bottan syystanssikausi avataan su 8.10. klo 18.00-23 elokuvateemaisilla tanssibileillä.

Illan ajan tanssisaleissa soi leffoista valikoituja tanssimusiikki kappaleita tanssilajeittain. Haluessasi voit pukeutua joksikin leffasta tutuksi hahmoksi esim. supersankariksi tai Barbieksi. Hyvä mahdollisuus kaivaa naamiaisasut kaapeista esiin💃🕺 Voit tulla myös ilman naamiaiasua, ei stressiä asusta. Viihdytään ja pidetään hauskaa leffatunnelmissa tanssien🎉✨

Käytössä on kaksi tanssisalia. Isossa vasemmalla sijaitsevassa salissa tanssimusiikki soi kappalepareittain. Toisessa oikeanpuoleisessa salissa musiikki soi jaksotettuna lajeittain, laji per tunti kerrallaan.

Ethän jaa tapahtumaa julkisiin ryhmiin tai sivuille. Tapahtuma tarkoitettu nykyisille ja entisille tanssikerholaisille (POT ja HOT), sekä nykyisille ja entisille osakuntalaisille (PPO, EPO, VN). Lisäksi tanssibileisiin ovat tervetulleita myös avecit, kaikki korkeakouluopiskelijat sekä vierailijaluvalliset. Vierailijalupaa pystyt hakemaan seuraavan lomakkeen kautta: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfgBKmt2CZkwgjVv…/viewform… Avecin tuominen ei koske vierailijaluvallisia.

Kirjaathan nimesi paikalle saapuessa vieraskirjaan, kiitos🙂

Bileet ovat maksuttomat. Kerhon toimintaa voi tukea tai tarjoiluja tipata vapaaehtoisesti tilille FI51 7997 7998 0564 23 vapaavalintaisella summalla.

Tanssin iloa!🙂💃🕺


Tanssiaisissa on vapaa sekahaku. Haetaan kohteliaasti toisiamme tanssimaan.

Alkeiskurssilaiset ja uudet tanssijat ei huolta tanssikokemuksesta. Kokeneet tanssijat ottavat aloittelevat tanssijat ystävällisesti vastaan. Bileet on hyvä mahdollisuus oppia lisää ja tutustua uusiin tanssikavereihin. Musiikista löytyy alkeiskursseilla tutuiksi tulleita tanssilajeja. Mikäli olet aloittelemassa tanssimista voit sanoa olevasi aloittelija, niin pidempään tanssineet huomioivat ystävällisesti tämän mukauttamalla tanssin toisen huomioivaksi.

Tanssisalien läheltä löytyy musiikkilistat tanssilajeineen. Tanssisalien välissä sijaitsee hengailu istuskelu aulatila jossa on hyvä tanssien lomassa levähtää ja tutustua tanssikavereihin. Tarjolla syötävää ja juotavaa🎉

Kivoja kuvia kerhon tanssibileiden tunnelmasta ja toiminnasta vuosien varrelta on nähtävissä instagramista pohjalaistentanssikerho.

Herätessä mieleen kysyttävää, ajatuksia tai toiveita vastaamme sähköpostitse pohjalaistentanssikerho.ry@gmail.com tai kysymällä kerhon hallituslaisilta (Lasse Vaskelainen, Siru Uusi-Seppälä, Greatman Lim, Suvi Mäenpää) tansseissa.